Met een luxe camper gaat er een wereld voor je open. Bij kamperen denken we snel aan viezigheid, beestjes en in de ochtend wakker worden om levend verbrand te worden in je tent… Maar kamperen in de natuur heeft ook zijn voordelen, want hoe mooi zou het zijn als je aan al deze dingen niet hoeft te denken? Klinkt het voor jou te mooi om waar te zijn? Dan stellen we je voor aan een onbezorgde vakantie doormiddel van het huren of kopen van een luxe camper!

Gaan en staan waar je wil met een luxe camper

Een campervakantie is een reis die je zelf kunt invullen. Je zou bijna kunnen zeggen dat het resulteert in een reis zonder bestemming, want je hoeft ook niet vooraf na te denken waar je heen wilt. Je slaapplek, vervoer en keuken heb je allemaal in één! Zonder enige zorgen kun je dus verdwalen in de mooiste plekken die Europa te bieden heeft. Je kunt een rondtrekvakantie invullen met rust- en rijddagen. Wat voor jou het beste werkt, dien je toch zelf zien te vinden.

Je droomvakantie hoeft niet per se een rondreis in Italië te zijn, ook in de winter kun je met je super-de-luxe penthouse op wielen vele kilometers maken. Of het weer nu wel of niet meezit, je reist altijd in stijl.

Meerdere vakanties in één

Bergbeklimmen, zonnen aan het strand of liever zoveel mogelijk plekken bezoeken? Alles kan! Waar je normaal gesproken afwegingen moet maken van waar je heen wil en compromissen moet sluiten, kun je nu alles doen wat op je lijstje staat. Geen enkele vakantie biedt meer vrijheid dan een campervakantie!

Welke luxe camper past bij mij?

Campers zijn onder te verdelen in vier types: de alkoofcamper, integraalcamper, semi-integraal camper en de bus-camper. Bij de categorisering wordt onderscheid gemaakt aan de hand van onder andere het brandstofverbruik, de opslag- en woonruimte en het rijgemak van de soorten campers. Vraag dus goed bij je dealer welke camper het beste bij je gebruikssituatie past.

Het rijden met een camper

Het kan intimiderend lijken als je voor de eerste keer gaat rijden in een camper. Zolang je maar je nuchtere verstand gebruikt dan hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Voordat je wegrijdt controleer je nog even of alle ramen, luiken en deuren gesloten zijn. Online zijn hier filmpjes voor te vinden waar je dan nog meer op moet gaan letten.

Luxe camper kopen

Net zoals je de buschauffeur grotere bochten ziet nemen, zal jij dat ook gaan doen. Vrij logisch toch? Het rijden gaat over het algemeen wat langzamer dan een auto, de reden hiervan is het gewicht wat de camper met zich meedraagt. Pas je rijstijl daarom aan als je voor de eerste keer in de camper gaat rijden.

Overnachtingsplekken met een luxe camper

Nu zou je denken dat het onmogelijk is om je luxe camper zomaar ergens neer te zetten, maar niks is minder waar. In veel gemeenten binnen Europa zijn speciaal aangewezen plekken waar je met de camper één of meer dagen mag staan. De ene keer heb je alleen een plek gereserveerd en de andere keer zijn er meerdere faciliteiten zoals een plek waar je het vuile water kan loodsen en een plek om je elektriciteit te tappen. Geregeld zijn deze plekke gratis, maar tegen betaling gaan deze plaatsen tot hoogstens iets van vijftien euro.

Met de reden dat campervakanties zo erg in de trek zijn, zorgen steeds meer steden voor parking plekken voor campers. Ideaal als je een keer zin hebt in een dagje shoppen of een meerdaagse stedentrip. Het beste hieraan is nog dat je de natuur kan afwisselen met jouw gekozen sightseeing activiteiten.

Extreem luxe camper kopen

Een camper geeft je zonder twijfel het ultieme vrijheidsgevoel. Je staat op en zet een kopje koffie voor jezelf uit je eigen koffiezetapparaat, je kijkt uit het raam en ziet de bergen en terwijl je dat doet denk je aan het feit dat je gisteravond nog in Nederland hebt gezeten en nu in volle rust je ontbijt kan opeten om je volgende bestemming te ontdekken. Jij hebt je huis op wielen en hoeft even niks.

Ga nooit meer een saaie vakantie tegemoet maar huur een luxueuze camper!

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.