Joling is misschien wel een van de meest bekende figuren die we in Nederland hebben rondlopen. Maar wat is het vermogen van Gerard Joling nou echt? Hij is onder meer bekend als zanger, bij bijvoorbeeld de Toppers of van zijn individueel uitgebrachte muziek. Ook is hij regelmatig terug te vinden op televisie. Gerard vangt hier uiteraard behoorlijk wat geld mee. Maar hoeveel het precies is? Luxual zocht het voor je uit!

Een succesvolle B.V. van Gerard Joling

Eind 2020 kwam Joling in het nieuws nadat hij naar verluid 350.000 euro had misgelopen door het feit dat hij dit jaar niet had kunnen optreden vanwege de coronacrisis. Maar wat wij zeker weten is dat hij deze 3.5 ton makkelijk kan missen als we een blik werpen op het totale vermogen van Gerard Joling. Joling is namelijk eigenaar van een bedrijf: Mineur B.V. Volgens de KvK (kamer van koophandel) heeft dit bedrijf alleen al een vermogen van een kleine 16.000.000 euro. Niet verkeerd dus.

Een overvolle bankrekening

Uit een onderzoek dat een aantal jaar is geleden gehouden was bleek dat het vermogen van Gerard Joling zo’n 10.000.000 euro was. Dit is natuurlijk hartstikke veel geld, zeker als je ervan uit kan gaan dat Gerard sinds dit onderzoek ook niet stil gezeten heeft en hier zonder twijfel nog meer geld aan heeft toegevoegd. Hoeveel er nu precies op zijn rekening staat, weten wij natuurlijk niet. Wel zijn wij van mening dat hij ook met deze 10.000.000 van een aantal jaar geleden zeker niks te klagen heeft.

Een luxe villa

De Nederlandse zanger is de trotse eigenaar van een luxe villa in Aalsmeer. Hier woont hij al sinds 2015. Deze villa heeft het vermogen van Gerard Joling met zo’n 1.200.000 euro aangetast en dit heeft hij uiteraard in één keer afbetaald.

De verwachtingen zijn dat deze villa ondertussen al flink gestegen is in prijs sinds dat Gerard deze heeft gekocht. Er wordt geschat dat er sprake is van een overwaarde van 1.000.000 euro.

vermogen van gerard joling

Fantastisch zingen & gieren op TV

Gerard Joling komt, zoals al eerder vermeld aan zijn geld door een succesvolle carrière als zanger en als icoon op de Nederlandse televisie. De zanger brak in 1985 door met zijn optreden in de Soundmixshow van Henny Huisman en in hetzelfde jaar bracht hij nog twee grote hits uit: Love is in your eyes en Ticket to the tropics. In 1988 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisiesongfestival waar hij 9e werd. Vanaf 2005 treedt Gerard Joling op met de Toppers, een groep bestaande uit René Froger, Jeroen van der Boom, Jan Smit en natuurlijk Gerard Joling. Ook dit was een enorm succes en werd zeer geliefd bij de Nederlandse bevolking

Vermogen van Gerard Joling blijft alsmaar groeien

Gerard Joling is dus niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Tegenwoordig is hij meer te gast bij programma’s in bijvoorbeeld spelshows. Maar vroeger heeft hij ook zijn eigen programma’s gemaakt. Een redelijk recent en succesvol voorbeeld hiervan is Geer & Goor: Effe geen cent te makken. Hiermee lieten de twee BN’ers zien hoe het is om van een AOW te leven en focusten ze zich volledig op het nationaal ouderenfonds. Dit alles deden ze om aandacht te genereren voor eenzame ouderen. De chemie tussen de twee bleek opnieuw briljant en de serie werd officieel een hit toen er bij de eerste aflevering al live 1.960.000 mensen meekeken. Ook deze successen dragen nog altijd bij aan het vermogen van Gerard Joling.

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.