Terwijl een groot deel van de wereldbevolking zich afvraagt hoe ze rondkomen door de financiële gevolgen van de coronapandemie, verdient de familie Rothschild vijf keer meer dan de acht rijkste mensen ter wereld samen.

Tot die acht rijkste mensen rekent de organisatie onder meer Bill Gates, Warren Buffett, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Michael Bloomberg. Om dan even in het achterhoofd te houden dat deze acht rijkste personen ter wereld gezamenlijk 426,2 miljard dollar bezitten.

Hoe zijn zij de rijkste familie geworden?

Om de rijkste familie ter wereld te worden moet je wel heel wat in je leven hebben gedaan om dat voor elkaar te krijgen. Met behulp van zijn vijf zonen was het Rothschild gelukt om flink gebruik te maken van de situatie. In tijden van de Franse revolutie leverde en financierde Rothschild oorlogsmaterialen aan overheden.

Hoe zijn zonen in ‘the picture’ zijn gekomen is ook weer iets waar we achter zijn gekomen. Zijn zonen hebben het slim gespeeld, zij richtten banken op in Frankfurt, Napels, Wenen, Parijs en Londen. De bank van de Rothschilds was de eerste bank die over de grenzen te werk gingen.

Wat doen de rijkste met hun geld?

Vanuit de vroegere jaren zijn nog wel wat voetsporen over. Hedendaags bevinden zich nog een paar financiële instellingen van de Rothschild familie. Waaronder NM Rothschild & Sons Ltd te vinden in Groot-Brittannië en Edmond de Rothschild Group in Zwitserland.

Om de rijkste familie ter wereld te blijven ga je niet op één continent je paard wedden. In andere continenten doen ze het nu ook goed, de familie bezit een aantal wijngaarden in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Australië. De familie biedt adviesdiensten aan meer dan veertig landen en is ook eigenaar van de multinationale ondernemingen zoals RIO Tinto, RIT Capital en Glencore.

Hoe staat de rijkste familie bekend?

De Rothschields hebben namens geruchten ook banden met de geheime organisatie NWO (Nieuwe Wereldorde). Ze worden dan ook beschouwd als de machtigste van de dertien bloedlijnen van de Illuminati.

Alhoewel we na dit lijstje denken dat iedereen ter wereld de familie kent, is niet één van Rothschild’s personen in Forbes’ lijsten verschenen.

Forbes lijst: ‘The World’s Billionaires’ is een jaarlijks terugkomende ranglijst op basis van gedocumenteerde nettowaarde van de rijkste miljardairs ter wereld, die in maart wordt samengesteld en gepubliceerd door het Amerikaanse zakenblad Forbes. 

Volgens zeggen komt dit omdat de familie zijn enorme fortuin in de loop der jaren over de hele wereld heeft verdeeld onder de familieleden.

Waar investeert de rijkste familie in?

Hoewel we de familie weinig tot niet horen in de perswereld, weten we allemaal van het bestaan van deze familie. De Rothschild familie investeert anno 2021 traditiegetrouw in private bedrijven om hun familiefortuin hoog te houden. Wij denken in ieder geval dat wat ze ook doen met hun geld, nooit verlies zouden maken bij een slechte investering. Met een ruime twee biljoen dollar doet de familie het erg goed. Daar kun je wel een prive eiland van kopen!

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.