Het coronajaar houdt nog even aan en de uitdagingen voor veel gezinnen worden groter. Werk blijft onzeker en misschien ben je zelf ook wel gaan twijfelen aan wat je eigenlijk wil qua werk. In dit artikel laten we zien hoe je met affiliate marketing een (passief) inkomen vanuit huis opzet.

Wat is affiliate marketing?

Aff-ili-ate marketing. Je moet er even op oefenen, maar daarna lukt het. Deze vorm van marketing is een zeer laagdrempelige manier om vanuit huis geld te verdienen met een eigen website of blog.

Affiliate marketing moet je zien als een driehoek waarbij de volgende drie partijen betrokken zijn:

  1. Affiliate
  2. Leverancier
  3. Bezoeker

De leverancier heeft een product en die verkoopt de affiliate aan zijn bezoeker. Zie het als een reseller. De affiliate krijgt vervolgens een commissie over die verkoop.

Dat kan een percentage van het totaalbedrag zijn, maar ook een vast bedrag. Dit is altijd een vooraf afgesproken deal, dus daar is geen twijfel over mogelijk.

Commissies verdienen als affiliate

Als je start als affiliate kun je dus gaan zoeken naar partners om mee samen te werken. Dat doe je via de affiliate platformen. Denk daarbij aan:

  1. PayPro
  2. TradeTracker
  3. TradeDoubler
  4. Daisycon
  5. Marketplace
  6. Bol.com
  7. Coolbue

Dit zijn de grootste in Nederland, maar er zijn er nog veel meer. Bovendien heb je niet alleen platformen, maar kun je je dus ook bij specifieke merken of bedrijven aansluiten.

Kies een product die past bij jouw website en niche en het feest kan gaan beginnen. Maar wacht even, hoe ga je dan verkeer naar je website trekken? En hoe zorg je ervoor dat mensen ook daadwerkelijk gaan kopen?

Meld je aan bij de affiliate cursus

Je leert het best van mensen die je al voor zijn gegaan en die jarenlang ervaring hebben. Geen mensen die het uit een boekje kennen, maar ervaren vakidioten die van alle trends en ontwikkelingen op de hoogte zijn.

Danique Bras is er ook zo een. Met een eigen online marketing bureau helpt ze maandelijks bedrijven op te schalen door middel van affiliate marketing, maar inmiddels helpt ze ook vanaf de andere kant.

Met haar affiliate cursus leer je niet alleen van A tot Z hoe je een winstgevende website bouwt, ze laat je ook zien hoe je een gouden niche vindt, hoe je teksten schrijft die converteren én hoe je met een geheime methode tot wel 7 x sneller rankt in Google.

Methodes die in geen enkele andere cursus besproken worden, omdat zij geen kennis en ervaring hebben met affiliate marketing vanaf zowel publisher als advertiser kant.

Wil jij 2021 nog steeds jouw jaar maken en starten met het veilig opzetten van een nieuwe inkomstenstroom? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Start vandaag nog en meld je aan voor de Affiliate Cursus van Danique Bras!

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.