Dat Nederland het niet slecht doet qua gemiddeld inkomen is geen geheim. Maar wat zijn nou de 10 duurste huizen van Nederland? Ons kikkerlandje behoort zelfs tot de zogenoemde belastingparadijzen. Dat maakt het aantrekkelijk voor de rijkeren om nóg rijker te worden en huizen te kopen om later te kunnen verkopen. Hieronder volgt de top 10 duurste huizen van Nederland, dromen mag!

De top 10 duurste huizen in Nederland

In deze video wordt een kijkje gegeven achter de schermen en gaan we op zoek naar de pareltjes van Nederland.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer waanzinnig mooie huizen. De 10 duurste huizen in Nederland staan dan ook niet per se gelijk aan de mooiste huizen. Maarja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Wij zijn toch nog even verder gaan zoeken en kwamen een paar echte pareltjes tegen. Wat ze overigens wel gemeen hebben is dat ze allemaal een enorme tuin hebben (met vaak een heerlijke jacuzzi), uitzicht op een mooi park én er staan natuurlijk altijd wel een paar dikke auto’s voor de deur.

Herenhuis in Amsterdam met 16 kamers

Dat de pareltjes in Amsterdam te vinden zijn is natuurlijk geen verrassing, maar dat ze een enorme tuin hebben is wel weer zeldzaam! Met maar liefst 16 kamers heb je best wat keus om een lekker plekje te vinden. Over frisse lucht hoef je je ook geen zorgen te maken, want dit huis ligt nota bene aan het Vondelpark. Locatie is uiteindelijk alles, dus dat het Vondelpark op een steenworp afstand ligt draagt absoluut bij aan het prijskaartje van dit paleisje. Voor slechts € 11.750.000 is het helemaal voor jou!

10 duurste huizen in nederland

Landelijk wonen in een van de duurste huizen van Nederland

Wat ons betreft willen we hier met liefde wel een paar weken vertoeven. De landelijke uitstraling brengt je alleen door ernaar te kijken helemaal tot rust. Deze prachtige met riet bedekte villa staat in Aerdenhout en heeft in tegenstelling tot het uiterlijk een elegante en chique inrichting.

Het heeft 19 kamers, een bibliotheek en een compleet aparte werkruimte. Want ja, als je dit wil kunnen betalen zal er ook slim gewerkt moeten worden. Maar dan heb je ook wat. Dit paleisje staat te koop voor nog geen 7 miljoen euro, dus dat valt in verhouding best wel mee!

Foto’s van Linda.nl

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.