Twijfel je of je een jacuzzi moet kopen of wil je er gewoon meer over weten? In dit artikel vertellen wij de 7 redenen waarom je absoluut een jacuzzi wil hebben.

Een jacuzzi klinkt altijd een beetje als iets wat alleen de hele rijke mensen hebben, maar toch is dat echt verleden tijd. Niet allen Lidl heeft een goedkope en mooie versie op de markt gebracht. Door het toenemen van de vraag naar jacuzzi’s zijn er steeds meer varianten op de markt gekomen. En je weet wat dat betekent: ze gaan onder andere concurreren in de beste prijs. Alleen dat is al een reden om een heerlijke jacuzzi aan te schaffen, maar we zetten alle redenen nog even voor je op een rijtje.

1. Totale ontspanning in een jacuzzi

Als iets ontspannends is, dan is het wel lekker bubbelen in een jacuzzi. Het warme water ontspant de spieren, het bubbelen maakt de huid weer soepel én misschien nog wel belangrijker: het is een moment om even los te komen van die telefoon. Gewoon even lekker je hoofd neerleggen en genieten van het heerlijk warme water.

Het is goed tegen de spierpijn en de circulatie van bloed in het lichaam en is daarmee ook de perfecte remedie tegen hoofdpijn van een lange dag. Het warme water is ook uitstekend tegen stramme gewrichten en je merkt de volgende ochtend meteen dat je lichaam meer ontspannen is. Je zult zien dat als je er regelmatig gebruik van maakt, je overdag meer uit je dag haalt, energieker wordt en over het algemeen gewoon meer kan hebben.

2. Samen in een jacuzzi zitten brengt mensen dichter tot elkaar

Dit is letterlijk én figuurlijk zo. Wanneer je bijvoorbeeld samen met je partner in de jacuzzi kruipt kom je weer even nader tot elkaar. Geen telefoon, goede gesprekken, lekker ontspannen met bijvoorbeeld een lekker drankje en wat lekkers erbij. Zie je het al voor je? Je kan het zelfs nog wat spannender maken door elkaar in te zepen of te masseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en 1 ding is zeker: romantisch is het sowieso!

3. Een jacuzzi is jouw persoonlijke oase

We hebben allemaal behoefte aan een plekje voor onszelf. Waar we kunnen ontsnappen aan de dagelijkse gekte en druk van social media en werk. Een plek waar je even aan niets anders dan aan jezelf hoeft te denken. Waar je je hoeft neerlegt en je lekker kunt wegdromen terwijl de heerlijke aroma’s van badschuim je doen ontspannen.

Het hebben van een jacuzzi is zoveel meer dan alleen lekker bubbelen. Het is een vast toevluchtsoord waar je altijd een positieve associatie mee zal houden. Een plekje dat helemaal van jou is en die je (als je dat niet wil) met niemand hoeft te delen. Genieten!

4. Bespaar water met een jacuzzi

Ik hoor je denken hoe dat precies mogelijk is. Een jacuzzi kun je in tegenstelling tot een bad tot een half jaar gebruiken met hetzelfde water. Dat komt omdat het dag en nacht wordt gezuiverd en gefilterd. Je bespaart daarmee veel water en Moeder Natuur zal je er dankbaar voor zijn! Om energie te besparen is hij ook het hele jaar door warm. Je kunt er dus op ieder gewenst moment lekker in springen!

Dit is nog beter dan bijvoorbeeld thuis in je normale bad gaan. Dit koelt namelijk snel af en dan moet het water weggespoeld worden. Zonde! Het nemen van een korte douche is in dat geval nog zuiniger.

5. De jacuzzi kun je het hele jaar door gebruiken

Dit is misschien nog wel het mooiste voordeel. Een jacuzzi is in tegenstelling tot een buitenzwembad geen seizoensproduct. In de zomer is het perfect om lekker met vrienden gezellig te borrelen op een warme zomeravond, maar in de winter is het net zo handig. Het is koud buiten en jij zit in een heerlijk heet bad te bubbelen. Door het verschil in warmte met de buitenlucht krijgt je huid een heerlijk behandeling en gaan de poriën goed openstaan voor een zuivering.

Zie het als een gratis behandeling van de schoonheidsspecialist. Als je hier nou bedreven in bent kun je ook met vriendinnen een vaste avond plannen voor een echt spa-avondje.

6. Het gebruik van een jacuzzi bevordert een diepe en gezonde slaap

Het is geen geheim dat je beter slaapt als je voor het slapengaan niet meer naar schermen kijkt en goed ontspant. Een jacuzzi kan je daar absoluut bij helpen. Heb je last van slapeloosheid? Overweeg dan om een jacuzzi aan te schaffen voor een betere nachtrust en meer energie.

7. Het baden in een jacuzzi verveelt nooit

Geloof ons, op een jacuzzi raak je echt nooit uitgekeken. Ook al heb je hem een tijd niet meer gebruikt, het is iedere keer weer lekker om erin te duiken en wat nieuws te proberen. Bijvoorbeeld met lekkere verzorgingsproducten, maar ook met vrienden en vriendinnen is het iedere keer weer een waar genoegen om erin te zitten.

Het is goedkoper dan keer op keer naar de sauna en de ervaring is simpelweg geweldig. Stel de jacuzzi in naar wens en het is tijd om je helemaal te gaan ontspannen!

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.