In een vorig artikel schreven we over de grootste villa van de wereld, maar hoe ziet het duurste huis ter wereld eruit? Stiekem kunnen wij hier wel van dagdromen en willen we eeuwig jaloers zijn op wat deze richies hebben bereikt. Lees vooral verder naar hoe dit ‘huis’ eruit zou moeten zien.

Inhoud duurste huis ter wereld

Een nachtclub, twintig slaapkamers, vier zwembaden, een bowlingbaan (!) en een bioscoop maken de mansion tot een van ’s werelds meest bizarre grondstukken. In de vastgoedwereld staat het huis bekend als ‘The One’. Jawel, we hebben het hier over het beroemdste woonhuis dat er bestaat.

Het gebouw dat ongeveer twee keer zo groot is als het Witte Huis, met een woonoppervlak van zeker 10.000 vierkante meter, is gevestigd in de meest spraakmakende buurt van Los Angeles. Er is geen reden om je onveilig te voelen, om de wijk binnen te komen moet je namelijk door twee poorten. Vertrouw je het nog steeds niet? Je nieuwe buren, Jennifer Aniston en Elon Musk zijn je voorgegaan.

Maar hoe ontvang je al je gasten voor je housewarming? Met de 30 parkeerplekken kunnen zij hun royale bolide kwijt!

Duurste huis ter wereld

Duurste huis ter wereld is eigenlijk een koopje

De op heuveltop gebouwde showstopper is in het bezit van een Amerikaanse filmproducent en vastgoedontwikkelaar die, voor naar verluid van de eigenaar een ‘’vrij redelijke prijs’’ voor wil vragen, in werkelijkheid ruim een half miljard euro. Best schappelijk voor het duurste ter wereld.

Voor wie is dit dure huis bestemd?

En dan kun je je afvragen: wie is er geschikt om in het duurste huis ter wereld te wonen? Ook hier is volledig over nagedacht. De ontwerper van de droomvilla heeft de sjeik-mansion gebouwd met een goed doordachte reden, want wie in zo’n huis wil eindigen is niet zomaar iemand met een gewoon leven. De ontwerper wil de villa op iemand aanpassen met dezelfde lifestyle als wat het huis uitstraalt.

Nu nog afwachten of er iemand zo ver is om deze prijs te betalen..

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.