Een groot huis aan het water, ergens in een zonnig oord met alle luxe om je heen die je wilt. De grootste villa ter wereld heeft het allemaal. Huizen hebben altijd iets gehad. Ze zijn de meest gekoesterde bezitting die een mens kan hebben en aangezien we er vaak het grootste gedeelte van een dag doorbrengen, wil je dat wel comfortabel doen. De grootste villa ter wereld? Ja, die willen wij ook wel.

Wij hebben daarom onderzoek gedaan naar de duurste huizen in Nederland, maar óók naar de grootste villa ter wereld. Gewoon, om lekker te kunnen dagdromen. Maar ook om inspiratie op te doen voor onze eigen huizen natuurlijk. Laten we starten met waar de grootste villa ter wereld aan voldoet:

  • Oppervlak: 199741 m²
  • 1788 kamers
  • 257 badkamers
  • Garage voor 110 auto’s
  • Paardenstallen
  • Feestzaal
  • Zwembaden
  • Eigen moskee voor 1500 mensen
  • Sportvelden
  • Landingsplek voor helikopter

Niet misselijk voor een huis. Vraag ons niet wat je moet met alle ruimte, maar het hebben is natuurlijk al een prestatie op zich.

grootste-villa-ter-wereld

Van wie is de grootste villa ter wereld?

Het zal je vast niet verbazen dat die van iemand is die zijn geld allang heeft verdiend. Hoe? Nou dit is niet zomaar een huis. Dit is gemakkelijk een paleis te noemen, van niemand minder dan sultan van Brunei, Hassanal Bolkiah. Het grootste deel van het geld heeft hij verkregen door in een gouden wiegje geboren te worden, maar hij heeft zelf ook een aantal goede investeringen gedaan.

Hij zit onder andere in vastgoed, aandelen en natuurlijk zijn eigen inkomen. Zijn paleis is het benoemd tot de grootste villa ter wereld en daar zijn we allemaal toch wel jaloers op. Alhoewel, hij zal dagen bezig zijn om al zijn kamers een keertje te zien. Huizen en paleizen zijn vaak een soort statussymbool en dat is hier ook zeker het geval.

Wat kost de grootste villa ter wereld?

Uiteindelijk willen we natuurlijk weten wat dit paleis kost. Bereid je voor, want de kans is groot dat je nooit zoveel getallen op je bankrekening hebt staan. De grootste villa ter wereld kost maar liefst $1,4 miljard. Best te doen, als je het snel uitspreekt.

Voor velen is het een villa waar je slechts van kunt dromen. Maar voor enkele elite in de wereld is dit daadwerkelijk de standaard. Het huis zit vol met de nieuwste snufjes van technologie en de meest exotische auto’s kunnen dan natuurlijk ook niet missen.

Zal dit paleis tot een echt thuis voelen? Ik betwijfel het, maar we komen daar alleen maar achter als we er zelf kunnen wonen. Gezien het aantal kamers dat hij over heeft is er wellicht wel een verhuurmogelijkheid.

Zou jij in de grootste villa ter wereld willen wonen? Dan is het ook interessant om eens de 10 duurste huizen van Nederland te bekijken. De rijkste mensen van Nederland hebben vaak ook de mooiste plekjes, dus ze zijn schaars. Een voorbeeld is Enzo Knol die met zijn YouTube carrière een enorm vermogen heeft weten op te bouwen.

Wat al deze rijkeren wel gemeen hebben is dat ze weten hoe ze een passief inkomen moeten opbouwen en vooruit uitbouwen. Je hebt immers maar 40 uur in de week, dus als je meer wilt verdienen zul je vooral slimmer moeten gaan werken.

Passief inkomen opbouwen

Wil jij daarmee aan de slag gaan om net zo’n enorm huis of villa te bemachtigen? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de Affiliate Marketing Revolutie. Ik beloof je: volg de regels en jouw huis komt ook tussen ons lijstje van duurste woningen ;).

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.