Als je regelmatig op social media zit ben je ze ongetwijfeld wel eens tegengekomen: Ideal of Sweden hoesjes! Hoewel wij eerst dachten dat het van het betaalmerk iDeal was, is dat zeker niet het geval. Vandaag schrijven wij een Ideal of Sweden review, want ook wij hebben toegehapt op de grote acties. Hoe ze bevallen? Dat gaan we hieronder doornemen!

Ideal of Sweden hoesjes voor iedereen

Het eerste wat je opvalt wanneer je naar de website gaat is dat het overgrote deel voor vrouwen is, maar ze hebben ook een aanzienlijke collectie voor de heren. Ze zullen dit ongetwijfeld op basis van data hebben gedaan, wat betekent dat vrouwen nu eenmaal meer hoesjes en accessoires kopen voor hun geliefde smartphone.

Daarnaast hebben vrouwen vaak hun telefoon in de tas, waardoor hij meer bescherming nodig heeft dan wanneer je hem altijd in je broekzak draagt (zoals veel heren doen).

Ideal of Sweden review website

Als eerst komen we natuurlijk op de website terecht en dat is totaal geen straf. Hij is overzichtelijk, duidelijk en rijkelijk gevuld met mooie afbeeldingen. Je krijgt hierdoor meteen de indruk met wat voor soort hoesjes je gaat werken en bij welke stijl ze passen. Zelf ben ik altijd groot fan van de zakelijke en wat rustige designs, die je makkelijk vindt via het submenu. Ze hebben kleine afbeeldingen bijgevoegd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je doorklikt.

Ideal-of-sweden-review

Collecties van Ideal of Sweden blijven vernieuwen

Wat voor mij de grootste verrassing van het merk was, is dat ze blijven vernieuwen met collecties en ontwerpen. Ik vind het enorm fascinerend en inspirerend hoe ze keer op keer weer de eerste zijn die met iets nieuws komen. Er zijn zoveel merken die smartphonehoesjes maken, maar die in het standaard blijven hangen.

Volgens mijn Ideal of Sweden review doen ze dat echt anders. Ze werken ieder jaar met meerdere influencers die een collectie designen en dat zorgt natuurlijk voor een enorme boost in de sales. Influencers zijn al jaren een fenomeen online, maar ze zijn ook enorm belangrijk voor merken die graag willen groeien online.

Zo hebben ze onder andere gewerkt met Monica Geuze, Sylvie Meis en Leonie Hanne. Geen kleine namen en dat zegt wat over het marketingbudget dat er beschikbaar is gesteld om het merk enorm te laten groeien.

Kwaliteit van Ideal of Sweden review

Ik had het niet verwacht, maar na een jaar ziet mijn hoesje er nog steeds prachtig uit. Nou moet ik wel zeggen dat ik heel zuinig ben en hem altijd netjes opberg, maar het is degelijk en sterk materiaal waar je niet snel de krassen op ziet. Zeker wanneer je een design hebt met een druk patroon valt alles daarin weg. Zeker een aanrader dus!

Mix and match erop los

De Ideal of Sweden hoesjes zijn niet alleen populair vanwege het fantastische design, ze zijn uiterst praktisch. Zo kun je ieder hoesje combineren met een wallet of tasje door het handige magneetmechanisme. Ieder hoesje heeft op dezelfde plekken een magneet zitten, waardoor je het met alles eindeloos kunt combineren. Je hoeft dus ook geen hoesje weg te gooien, want je kan ze eindeloos blijven combineren met elkaar.

Ik heb inmiddels een enorme verzameling, want tijdens Black friday hebben ze vaak enorm hoge kortingen met 1+1 gratis, of 50% korting op alles. Hoe dan ook; absoluut de moeite waard! Ik heb een iPhone 11, maar ze hebben voor alle telefoons bijna dezelfde collectie. Ze springen altijd goed in op de nieuwe telefoons die uitkomen, want ook voor de iPhone 12 hebben ze al de eerste items klaarstaan.

Mijn Ideal of Sweden review is in ieder geval enorm positief en ik zal zeker terugkomen om nog meer items te bestellen.

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.