Apple-liefhebbers hebben het er het hele jaar 2020 al over gehad: de nieuwe iPhone 12. Wij zijn als digitale nomaden ook groot fan van Apple, want de Macbooks zijn de hele wereld al over geweest!

Het werkt zo fijn samen (veel beter dan Windows) en daarom kunnen wij iedereen om ons heen oprecht aanraden ook voor Apple te gaan. Toen de nieuwe iPhone 12 werd aangekondigd begonnen onze hartjes sneller te kloppen, dus we nemen je graag mee in de voordelen van dit pareltje!

1. De nieuwe iPhone 12 heeft een compleet nieuw uiterlijk

Of eigenlijk niet echt. Want ze hebben met het nieuwe model ook juist weer een oud uiterlijk ingeluid. Ze zijn toch weer gegaan voor de iPhone met platte zijkanten, maar het ziet er toch heel anders uit. Dat komt ook omdat het nieuwe model in allerlei mooie kleuren komt. Waar ze voorheen heel beperkt waren (zwart of wit), kun je tegenwoordig de gekste kleuren kopen als geel, rood, hemelblauw of groen.

Mocht je voor de neutrale variant gaan dan kun je daar natuurlijk makkelijk verandering in brengen door een mooi gekleurd hoesje van Ideal of Sweden te gebruiken. Dat is sowieso wel aan te raden, want de iPhone 12 is nog altijd gemaakt van glas. Voorkom krassen op je scherm door een speciale beschermlaag daarvoor te gebruiken.

2. Prijzen liggen een stuk lager dan verwacht

Apple is in prijs wel echt veranderd. Voorheen staken ze ver boven de concurrentie uit wat betreft prijs, maar dat hebben ze omgegooid. De telefoons zijn veel betaalbaarder en daardoor ook toegankelijker. Slim, want zo krijgen ze nog meer fans. Vroeger was Apple echt nog een statussymbool en hadden alleen de mensen met dure huizen de nieuwste iPhones, maar tegenwoordig is dat compleet veranderd.

Maar er is nog iets. Wanneer een nieuw model wordt gelanceerd droppen de prijzen van oudere modellen nog verder. Heb jij je oog laten vallen op de iPhone 11 of SE bijvoorbeeld? Dan kun je beter nog even wachten, want de verwachting is dat die nog verder in prijs zullen zakken wanneer de nieuwe iPhone 12 op de markt komt.

3. De iPhone 12 komt in alle vormen en maten

De keus is echt groter dan ooit. De iPhone 12 komt in verschillende uitvoeringen, zodat het voor iedereen geschikt is. Hecht jij veel waarde aan goede foto’s? Dan kun je kiezen voor de Pro versie. Hierbij heb je een extra camera en kun je nóg professioneler foto’s maken.

Liever een extra groot scherm voor het kijken van filmpjes of om op te werken? Dan kun je de gewone basisvariant nemen. Vervolgens kun je natuurlijk nog bepalen hoeveel geheugen de telefoon moet hebben. Voor je het weet is het zover en kun jij gaan genieten van een haarscherp scherm voor de beste beleving!

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.