Peugeot heeft ervoor gekozen een bestaand model te upgraden tot de nieuwe Peugeot 208. Wij hebben hem inmiddels voor de deur staan en zijn nog steeds onder de indruk van de soepele rijstijl en het luxe interieur. In dit artikel nemen we je mee in de voor- en nadelen van de nieuwe Peugeot 208 en waar je hem kunt leasen!

nieuwe peugeot 208 blauw

De nieuwe Peugeot 208 in verrassende kleuren

Het oog wil natuurlijk ook wat. Als een van de eerste opties van de auto kun je kiezen in welke kleur je hem wilt hebben. Je kunt uit heel veel soorten kiezen, maar de standaard kleuren zijn antracietgrijs, blauw, rood en geel. De gele variant zie je op de foto hierboven aan de linkerkant staan. Wij waren bang dat het een Jumbo-achtige auto zou worden, maar dat is zeker niet het geval.

Het is een beetje een okergele kleur wat toch wel heel stoer oogt. Maar eerlijk is eerlijk; wij verwachten dat je toch na een jaar wel uitgekeken bent op zo’n uitgesproken kleur. Onze voorkeur zou daarom alsnog gaan naar de stoere grijze variant.

Rij-impressie van de nieuwe Peugeot 208

Nou daar scoort hij waanzinnig op. Wij hebben proefgereden in de GT-line en zijn uiteindelijk toch voor de Allure gegaan. Het verschil zat hem met name in het uiterlijk en 1 ding in de motorkap: namelijk de sportieve rijmodus. In ons geval zou de auto weinig lange afstanden rijden en dan is die optie simpelweg overbodig.

De auto rijdt enorm soepel door het kleine sportstuur en ook het dashboard is een feest om naar te kijken. De meters kun je volledig zelf instellen en je kan er dus ook voor kiezen om allerlei afleiding buiten te sluiten.

De nieuwe Peugeot 208 is ook verrassend stil overigens. Zeker wanneer je zacht muziek aan hebt staan wordt het geluid van buiten zeer goed gedempt. De auto heeft daarnaast ook nog allerlei andere luxe features. Adaptive cruise control zorgt ervoor dat je zorgeloos lange afstanden kunt rijden, want de auto remt zelfs uit zichtzelf wanneer hij te dicht op de voorganger komt.

Dit is natuurlijk geen garantie, want je moet wel altijd zelf actief op de weg blijven letten. Maar het is fijn dat je niet de hele tijd uit jezelf hoeft te remmen of gas te geven.

De nieuwe Peugeot 208 is ook weer uitgerust met Apple Car Play, dus als jij dit jaar de iPhone 12 hebt aangeschaft kan die meteen perfect matchen met de auto.

Lease de nieuwe Peugeot 208

Wij hebben ervoor gekozen de nieuwe Peugeot 208 zakelijk te leasen voor 5 jaar. Over 5 jaar is de auto eigendom van de zaak en aangezien de auto nog heel nieuw is zal hij ook over 5 jaar nog steeds veel waard zijn. Wat ons betreft de investering dus dubbel en dwars waard!

Je kunt de auto zowel zakelijk als privé leasen. Maak daarvoor een afspraak bij de Peugeot-dealer bij jou in de buurt.

Leave a Reply

Samenwerken?

Linkbuilden, campagne voeren, of andere leuke ideeën voor samenwerkingen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.